avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie 112

Buna ziua,

Am un angajat strain(LIBANEZ) care nu are inca CNP, formalitatile de obtinere a unui CNP sunt in curs de desfasurare.S-a mutat in Bucuresti si s-a si angajat.
Intrebarea este,,,cum il declar in 112? Se poate fara CNP? Formalitatile de obtinere a CNP-ului dureaza o perioada mai indelungata de timp.Firma beneficiaza de o reesalonare a datoriilor catre stat si,,,de aceea exclud,ulterior, o varianta rectificativa a declaratiei 112.
Multumesc anticipat,
Mona

Alte discuții în legătură

Introducere in declaratia de cas a unui cetatean strain care are contract de munca dar nu are cnp SorinaA SorinaA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie; - am angajat cu contract individual de munca inregistrat la ITM, un cetetean strain care nu are ... (vezi toată discuția)
Asociat in srl buksa_ovidiu buksa_ovidiu Buna ziua Am urmatoarea situatie: anul trecut am lucrat ca si ii pentru mai multe firme, dar din diverse motive, incasarile nu au fost la nivelul ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)