avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE

Cum pot intabula in cartea funciara un drept de proprietate?Eu detin o cota de 1/2 dintr-un imobil si teren , ambele situate in alta localitate decat cea in care locuiesc si mi-e imposibil de a ma deplasa acolo.

Multumesc,
Monica Farcas
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:47, 8 Martie 2010
Nu este obligatorie prezentarea dvs direct la autoritate
Puteti expedia prin corespondenta cu valoare si mandat de confirmare documentele care va atesta calitatea,achitati taxele aferente si ulterior dupa verificari veti primi incheierea OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Mona21 Mona21 IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament mostenit andra68 andra68 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In urma decesului verisoarei noastre, eu impreuna cu inca doi veri am mostenit un apartament.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)