avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate rolmiha

Activitate rolmiha

Răspuns la discuția Am o problema cu un vecin.
Am apelat la executorul judecatoresc si cu am fost baiat fain si nu i-am cerut despgubiri si nu mi s-a dat un termen, executorul a zis ca e un pic legat de maini si nu prea are cu ce sa faca presiuni asupra lui.
Multumesc oricum pentru informatii.
Mersi, numai ca e mai complicat, deoarece proprietarul are chiriasi si pe aia nu-i intereseaza iar proprietarul nu da pe aici si e cam indiferent de asta am ajuns sa-l dau in judecata. Mersi oricum dar nu vad nici o iesire.
Mersi, dar daca presedintele nu vrea sa se bage, ca n-a acceptat sa vina de martor la proces.
Buna!

Am si eu o problema si nu stiu ce sa mai fac. Vecinul de deasupra mea ma inunda intruna ca are o problema cu un sifon de scurgere, am vorbit cu el si ma minte intruna ca si-a reparat. L-am dat in judecata si ca sa fiu baiat fain nu i-am cerut despagubiri si daune ca ma interesa sa-si repare nu sa-i fac rau. Instanta a hotarat ca e obligat sa-si repare fara sa-i dea un termen. A trecut mai bine de 6 luni si la fel ma minte ca si-a reparat dar la mine de cate ori face dus, spala sau stiu eu ce mai face ma inunda, nu stiu ce sa ma fac cu el. Poate cineva sa-mi dea o idee ce as putea sa mai fac (legal).

Multumesc!
Buna!

Sunt persoana fizica si ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva, daca mi se da informatii de la ITM in legatura cu alta persoana daca lucreaza legal cu contract de munca la vreo firma?

Multumesc!
Buna ziua!

Cum pot sa aflu daca o persoana lucreaza legal la o firma?