avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi se da informatii de la ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi se da informatii de la ITM?

Buna!

Sunt persoana fizica si ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva, daca mi se da informatii de la ITM in legatura cu alta persoana daca lucreaza legal cu contract de munca la vreo firma?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 10 Martie 2010
Legal,aceste informatii sunt strict confidentiale
Nu, aceste informatii nu se dau decat instantelor de judecata si organelor de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm lilicrin lilicrin Are dreptul ITM-ul sa divulge informatii privind situatia firmei mele si a angajatilor mei ? Domnul primar imi verifica firma la toate institutiile dupa cate ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa imi recuperez drepturile salariale restante copilashu84 copilashu84 Buna ziua.Am lucrat pana acum la firma, mi-am dat demisia, dar nici dupa 15 zile nu mi-am primit restul de bani. Am primit contractul de munca care a fost ... (vezi toată discuția)
Taraganarea cercetarii penale nitmar nitmar Am lucrat la cineva si nu am fost platita 4 luni; ITM i-a dat amenda pentru neinregistrarea contractului de munca si i-a impus o data limita pana la care sa ... (vezi toată discuția)