Am si eu o problema si nu stiu ce sa mai fac. Vecinul de deasupra mea ma inunda intruna ca are o problema cu un sifon de scurgere, am vorbit cu el si ma minte intruna ca si-a reparat. L-am dat in judecata si ca sa fiu baiat fain nu i-am cerut despagubiri si daune ca ma interesa sa-si repare nu sa-i fac rau. Instanta a hotarat ca e obligat sa-si repare fara sa-i dea un termen. A trecut mai bine de 6 luni si la fel ma minte ca si-a reparat dar la mine de cate ori face dus, spala sau stiu eu ce mai face ma inunda, nu stiu ce sa ma fac cu el. Poate cineva sa-mi dea o idee ce as putea sa mai fac (legal).
Problemele ivite intre proprietarii din imobil .pot fi solutionate prin implicarea reprezentantului legal al asociatiei,respectiv presedintele asociatiei de proprietari
Solicitati oficial presedintelui de asociatie,in baza hotararii instantei de judecata sa se implice concret la nivelul proprietarului in cauza,pentru indepartarea deficientelor care va cauzeaza prejudicii la apartament
Presedintele asociatiei nu are atributii in rezolvarea conflictelor intre proprietari.
Poate s-o faca din amabilitate...sau poate sa nu se amestece.
....................
Ca sa scapati de problemele cu vecinul propuneti-i acestuia sa-l ajutati cu un instalator si cu aceasta ocazie se poate constata de unde vine necazul cu inundatia.
Si poate reusiti sa va intelegeti si cum s-o rezolvati. Din pacate sunteti la mana vecinului, este in interesul Dv. sa aveti initiativa in rezolvarea problemei.
Mersi, numai ca e mai complicat, deoarece proprietarul are chiriasi si pe aia nu-i intereseaza iar proprietarul nu da pe aici si e cam indiferent de asta am ajuns sa-l dau in judecata. Mersi oricum dar nu vad nici o iesire.
Rezolvati-o cu chiriasii.
Pana la urma aveti o hotarare judecatoreasca in mana. Aveti de gand s-o puneti in rama sau sa va folositi de ea? Mai exista si executor judecatoresc!