Am si eu o problema si nu stiu ce sa mai fac. Vecinul de deasupra mea ma inunda intruna ca are o problema cu un sifon de scurgere, am vorbit cu el si ma minte intruna ca si-a reparat. L-am dat in judecata si ca sa fiu baiat fain nu i-am cerut despagubiri si daune ca ma interesa sa-si repare nu sa-i fac rau. Instanta a hotarat ca e obligat sa-si repare fara sa-i dea un termen. A trecut mai bine de 6 luni si la fel ma minte ca si-a reparat dar la mine de cate ori face dus, spala sau stiu eu ce mai face ma inunda, nu stiu ce sa ma fac cu el. Poate cineva sa-mi dea o idee ce as putea sa mai fac (legal).
Da, apelati la executorul judecatoresc sa-l oblige. Apelati la o firma de asigurari si incheiati o polita de asigurare pentru inundatii inapartament. Cand va inunda chemati firma de asigurari. Va faceti lucrarea pe banii asigurarilor si-acesti o sa-l oblige pe vecin sa-si repare, sa plateasca daune, etc.
Pentru ca are chiriasi sunati la 112 la politie atunci cand va inunda si face cel mai mic zgomot, etc.
Am apelat la executorul judecatoresc si cu am fost baiat fain si nu i-am cerut despgubiri si nu mi s-a dat un termen, executorul a zis ca e un pic legat de maini si nu prea are cu ce sa faca presiuni asupra lui.
Multumesc oricum pentru informatii.