avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate dascaluf

Activitate dascaluf

Multumesc.
Si cum se procedeaza cu masina? O vind ei, isi iau valoarea amenzii si restul mi-i returneaza?
Am acumulat amenzi ratb in valoare de 1000 ron, am primit acasa PV iar in termen de 15 zile trebuie sa platesc...altfel..se trece la executare silita. Singurul bun pe numele meu este o masina. ce se intampla..imi confisca...... masina? Sau o alta intrebare...se poate face chiar si inchisoare pentru neplata?Multumesc
Buna ziua,
1.Daca am inteles eu bine, indemnizatia de maternitate se acorda de catre firma angajatoare? Dar in baza caror acte?Se face un dosar ceva?
Si 2. Pentru obtinerea alocatiei de stat pentru copiii in varsta de pana la 2 ani ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse?
Multumesc. O zi buna
Răspuns la discuția ajutor tineri casatoriti
Da..ma asteptam. Ce altceva mai frumos puteau sa faca scumpii si dragii nostri "alesi"?Multumesc
Buna dimineata,

Se mai acorda in prezent ajutorul de 200 euro pt tinerii casatoriti?
Multumesc.
Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
deci...ce am inteles eu:
1. daca lucrez 22 zile in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical, primesc concediu de maternitate si indemnizatie. Am inteles bine?
2. Dar, daca cele 22 zile de munca se termina, adica nu mai am un CIM inainte de concediul medical, pe baza a ce mi se acorda concediu medical, atata timp cat eu nu figurez la niciun angajator?
Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
Pai stagiul de cotizare nu este de 1 luna in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului?
Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
Si daca lucrez doar intr-una din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, primesc concediul si indemnizatia de maternitate?
Buna ziua, imi poate explica cineva va rog daca eu lucrez de exemplu doar in luna a 7-a anterioara nasterii copilului, beneficiez de concediu de maternitate si implicit de indemnizatia de maternitate?
Răspuns la discuția Contributii
Deci ca sa inteleg, se poate face acest lucru la casa de pensii printr un contract de asigurare, si beneficiez de vechime in munca. Dar intrebarea este: pot beneficia si de indemnizatia pentru cresterea copilului cu aceasta vechime in care mi am platit eu contributiile?