Am acumulat amenzi ratb in valoare de 1000 ron, am primit acasa PV iar in termen de 15 zile trebuie sa platesc...altfel..se trece la executare silita. Singurul bun pe numele meu este o masina. ce se intampla..imi confisca...... masina? Sau o alta intrebare...se poate face chiar si inchisoare pentru neplata?Multumesc
Eu va sfatuiesc sa faceti rost de bani si sa achitati amenda respectiva. Daca ajungeti sa va execute silit si sa valorifice masina, interesul lor este sa-si recupereze suma, nu sa faca "negustorie". Bine...acum nici nu stim ce masina este pusa in discutie, dar acest fapt nu ne priveste pe noi.
Si mai exista o varianta...care este tot ca un loz necastigator. Posibil ca la licitatia organizata sa nu recupereze nici macar acesti 1000 de lei. Si atunci ramaneti fara masina si trebuie sa mai acoperiti diferenta din buzunarul propriu.
Cam asa stau lucrurile. Ati "prins" ideea?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sechestru bancar
just07
Buna ziua! Cine ma poate ajuta urgent cu un raspuns va rog! Daca am facut un imprumut la banca si am girat cu un teren!Dupa un an de zile nu am mai avut bani ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar
galosh
Buna ziua. Am luat un apartament in 2008, cu o valoare destul de mare. As dori sa stiu ce se intampla daca nu vreau sa il mai platesc. Va fi confiscat de ... (vezi toată discuția)