avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit imobiliar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit imobiliar

Buna ziua. Am luat un apartament in 2008, cu o valoare destul de mare. As dori sa stiu ce se intampla daca nu vreau sa il mai platesc. Va fi confiscat de banca, cred, dar voi fi nevoit sa platesc in continuare ratele, valoarea lui a scazut foarte mult. Si e mai avantajos sa iau unul nou, fara credit, decat sa il platesc pe acesta.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kike , utilizator 16:19, 21 August 2012
Daca din vanzarea ap nu acoperiti datoria, ramaneti in continuare dator, executarea silita va continua prin poprire pe venituri sau/si vanzarea altor bunuri
Va incepe cu somatii de plata,va incerca o tactica 'amiabila' de asi recupera banii,si intr-un final va trece la executare silita,,licitatia ,prima oferta,a 2 a oferta ,banca il vinde cu banii necesari acoperirii tuturor cheltuielilor si datoriei ramase.,d-voastra ve-ti intra la categoria rau platnici,5 ani,7 ani cat or mai fi acum nu mai puteti face alte imprumuturi,si banca nu ramane in pierdere.Imi pare rau ,dar c-am asa se intampla.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar viorelh viorelh Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata. executor andreimineru andreimineru Unde sunt afisate licitaliile de la un executor anume,acesta lucrand cu mai multe banci pentru recuperarea datoriilor rau platnicilor? Executorul este ... (vezi toată discuția)