avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sechestru bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sechestru bancar

Buna ziua! Cine ma poate ajuta urgent cu un raspuns va rog! Daca am facut un imprumut la banca si am girat cu un teren!Dupa un an de zile nu am mai avut bani sa platesc ! Ce se intampla?Am inteles de la cineva ca ei vor lua terenul si ca timp de 7 ani de zile tot ce am pe numele meu vor confisca..masina,bani..etc! Este adevarat?Din moment ce au luat terenul de ce ar mai confisca restul bunurilor?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 08:56, 24 Decembrie 2010
Terenul este oricum al bancii, din momentul semnarii contractului de imprumut cu ipoteca.
Banca il va scoate la vanzare la licitatie, iar daca in urma vanzarii nu se acopera intreg debitul restant, vor urma si alte executari silite, cum ar fi poprire pe venituri, sau chiar executari silite ale altor bunuri ale dvs.
Daca nu mai au cu ce sa va execute timp de trei ani, (nu 7) datoria se prescrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)
Executare silita kidtuning kidtuning Am un credit la [EDITAT] in valoare de 140000 ron nu am girat cu nimic pentru acest credit.Nu am mai platit de 8 luni ca nu am mai avut posibilitatea ce se ... (vezi toată discuția)
Nu mai platesc la banca Maria897 Maria897 Buna ziua, In anul 2007 am facut doua credite. Unul pentru un teren si unul pentru casa, la banci diferite. Pe teren plateam 300 euro/luna...la casa mult ... (vezi toată discuția)