avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate cristiana27

Activitate cristiana27

Discuție taxa auto
as dori sa stiu daca primesc ceva bani inapoi din taxa de poluare; pentru un renault clio de 1.9 dti, (capacitate cilindrica1870 ; euro2 ), data fabricatiei iunie 2000 , inmatriculat in Romania in decembrie 2008 la care s-a achitat taxa de poluare in valoare de 8078 lei?
as dori sa stiu de la ce varsta se calculeaza persoanele la intretinere? (copil de doua luni se pune ca persoana la intretinere)
care declaratie trebuie depusa lunar la administratia financiara privind impozitul pe salarii, mentionez ca administratorul nu este pensionar
Discuție angajare
mentionez ca sant in somaj si din data de 23.06.2010 am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata, as dori sa stiu ce trebuie sa fac in continuare cine trebuie sa anunte angajarea la ajofm angajatorul sau eu, in cat timp,care sant pasii urmatori pentru a beneficia de 30% din valoarea somajului.va multumesc!
sant in pensie anticipata partial, pot avea venit din conventii civile(administrator bloc) va multumesc!
FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA.TOTI ANGAJATII AM INTRAT IN PREAVIZ DE 15 ZILE SI URMEAZA SA NE FACEM ACTELE PENTRU SOMAJ.AS DORI SA STIU DACA POT PASTRA FUNCTIA DE ADMINISTRATOR DE LOCATARI IN TIMPUL SOMAJULUI.LA ADMINISTRATIE AM CONTRACT DE CONVENTII CIVILE.VA MULTUMESC!
AS DORI SA STIU DACA ,VENITURILE PROVENITE DIN CONTRACTELE DE CONVENTII CIVILE (ADMINISTRATOR LA ASOCIATIE DE PROPRIETARI), SE CUMULEAZA CU VENITUL DIN SALARII ,PENTRU CALCULUL INDEMNIZATIEI DE CRESTERE AL COPILULUI. AS MAI DORI SA STIU DACA SE POATE PASTRA FUNCTIA DE ADMINISTRATOR PE DURATA CONCEDIULUI DE CRESTERE AL COPILULUI.