avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IN LEGATURA CU SOMAJUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IN LEGATURA CU SOMAJUL

FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA.TOTI ANGAJATII AM INTRAT IN PREAVIZ DE 15 ZILE SI URMEAZA SA NE FACEM ACTELE PENTRU SOMAJ.AS DORI SA STIU DACA POT PASTRA FUNCTIA DE ADMINISTRATOR DE LOCATARI IN TIMPUL SOMAJULUI.LA ADMINISTRATIE AM CONTRACT DE CONVENTII CIVILE.VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:22, 25 Martie 2010
1. Nu mai scrieti cu caps lock!
2. Nu mai postati aceleasi mesaje pe topicuri diferite!
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez cu preavizul? anca_eke anca_eke lucrez cu carte de munca la o firma de constructii.vreau sa plec dar angajatorul nu imi accepta lichidarea la zi. a zis ca imi trebuie preaviz de 15 zile.in ... (vezi toată discuția)
Demisie ad-tor si comitet executiv ursulina ursulina Buna ziua! Sunt ad-tor la o scară de bloc de patru luni. Am preluat această funcţie crezând ca fac un bine asociaţiei, dar m-am inşelat amarnic. ... (vezi toată discuția)
Conventie civila ContSters96325 ContSters96325 Buna ziua.As dori sa stiu in cazul in care as avea in loc de contract o conventie civila ce drepturi as avea......in cazul in care ar dori cineva sa ma dea ... (vezi toată discuția)