avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre intretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre intretinere la bloc

as dori sa stiu de la ce varsta se calculeaza persoanele la intretinere? (copil de doua luni se pune ca persoana la intretinere)
Cel mai recent răspuns: vasilescu costel , utilizator 09:31, 2 August 2011
Din momentul in care se muta in apartament. Copilul va folosi apa (spalat, mancare), caldura, etc.
Art. 17. — (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:

r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care Iocuiesc temporar, minimum 15 zile pe Iuna; stabileste perioada pentru care proprietarii, nespectiv chiniasii, pot solicita in scris scutirea de Ia plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe Iuna, conform hotararii adunarii generale;

se considera ca fiind "persoana" atunci cand are deja certificat de nastere, cca, 5 zile de la nastere, deci problema ete daca locuieste in imobil, nu ce varsta are.
Daca locuieste cu dv.in apartament va fi calculata ca persoana la intretinere.
Inteleg ca aveti vecini care au reclamat la asociatie acest fapt.Eu nici nu adusesem fetita de la maternitate si deja eram pe lista cu 3 persoane.Multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari - adaugare persoane intretinere yotantzy yotantzy Buna ziua, Conform legii \\"HG 1588/2007 Art.17(1[/b]) r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Bebelus la intretinere lucialuca lucialuca Buna ziua! De la ce varsta se trece la intretinere un bebelus? (vezi toată discuția)
Dreptul proprietarului de a avea musafiri fara ca acestia sa plateasca la intretinere. sesa10 sesa10 Va rog, am o intrebare: Pentru ca suntem in plin proces de schimbare a administratiei asociatiei, persoanele in cauza incep prin a incerca sa se razbune pe ... (vezi toată discuția)