avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ASOCIATII DE PROPRIETARI - adaugare persoane ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ASOCIATII DE PROPRIETARI - adaugare persoane intretinere

Buna ziua,

Conform legii "HG 1588/2007 Art.17(1) r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care Iocuiesc temporar, minimum 15 zile pe Iuna;
In cadrul asociatie avem urmatoarea situatie : Copilul locuieste la bunici de luni pana vineri ,iar de sambata pana luni la parintii ,unde trebuie trecuta la intretinere ? la bunicii sau parinti.
Ce se intelege prin minim 15 zile pe luna ,consecutiv sau in total ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 21 Noiembrie 2012
Treceti-l la bunici.
Consumul unor utilitati si prestari servicii nu are legatura cu consecutivitatea zilelor.
In situatia expusa, facand totalul zilelor rezulta ca minorul nu locueste mai mult de 15 zile/luna in condominiu,pe cale de consecinta nu va fi trecut la calculul cotelor de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote pl. la intretine bl. mymymymy mymymymy Buna ziua, Matusa mea sta la mama (bloc) de duminica seara pana joi seara pt.a avea grija de ea fiind bolnava......Aceasta situatie este din 04.01.2013 si ... (vezi toată discuția)
Intretinere ContSters96930 ContSters96930 As dori sa stiu daca se poate cind se poate trece o persoana la intretinere.este vreo lege,eu am un prieten care vine la mine nu mereu cind sint de servici ... (vezi toată discuția)
Ptr asociatia de locatari Capris Daniela Capris Daniela Buna ziua.Daca sotul vine acasa pentru 10 zile sunt obligata sa-l trec la plata intretineri pentru cele 10 zile?? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)