avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... COTE PL. LA INTRETINE BL.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

COTE PL. LA INTRETINE BL.

Buna ziua,
Matusa mea sta la mama (bloc) de duminica seara pana joi seara pt.a avea grija de ea fiind bolnava......Aceasta situatie este din 04.01.2013 si cred ca va mai continua inca o luna(martie).Matusa isi plateste intretinerea la blocul unde locueste,in situatia data trebuie sa plateasca si la mama cota de intretinere ?
Daca nu trebuie imi puteti spune legea,art. in care se incadreaza pt. a nu plati si la mama cote de intretinere.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:57, 7 Februarie 2013
In temeiul disp art 17 al r din HG br 1588/2007 Persoanele pot fi introduse in evidenta pentru calculul cotelor de intretinere,numai in situatia in care urmeaza sa locuiasca in condominiu minimum 15 zile /luna
Tinand cont ca nu locuieste consecutiv 15 zile dar totalizate 16 zile/luna plateste deza intretiner
Nu conteaza ca nu locuieste consecutiv, conteaza ca atata timp cat locuieste face niste consumuri. Singura conditie este ca locuieste mai mult de 15 zile intr-o luna.

Sa se scoata de la blocul unde are locuinata si unde merge in weekend si sa se introduca la plata cotelor de intretinere, la blocul mamei dv., pe toata perioada cat va locui la aceasta, asa cum ati spus, o mare parte din saptamana, practic fara weekend-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari - adaugare persoane intretinere yotantzy yotantzy Buna ziua, Conform legii \\"HG 1588/2007 Art.17(1[/b]) r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii in doua asociatii florin704 florin704 Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este posibil ca o persoana sa locuiasca intr-o Asociatie de Proprietari, dar cotele de intretinere sa le plateasca la ... (vezi toată discuția)
Adaugarea fortata a unei persoane la intretinere de catre presedintele asociatiei. lazyBones lazyBones Buna ziua. Recent mi s-a transmis de catre presedinte ca imi va adauga o persoana la intretinere, si imi va recalcula intretinerea din ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)