avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Activitate gsm

Activitate gsm

Am fost în concediu medical doua săptămâni în luna februarie,şi toată luna martie.Întrebarea mea este dacă am dreptul la concediu de odihnă în aceasta perioada .Am peste 20 ani vechime ,deci am dreptul prin lege la câte 2 zile pe luna de concediu de odihna.Vreau sa plec de la firma la care lucrez si vreau sa stiu câte zile de concediu am dreptul până la aceasta data.Doresc sa ştiu ce lege reglementează această problemă ca să nu fiu înşelată şi să pot dovedi prin lege.În 5 luni 10 zile nu?Mulţumesc anticipat.
documente necesare pentru introducerea actiunii in contencios, valoarea timbrului judiciar, etc
ªtie cineva în ce consta concursul pentru ocuparea unui post de agent procedural la procuratură?Până acum am înţeles că se dădea probă scrisă (am găsit bibliografia),dar acum se susţine o probă practică ,probabil cu modul de completare a procesului verbal întocmit la înmânarea citaţiei . Dacă aveţi habar poate mă lamuriţi şi pe mine.
Multumesc .Astept legea noua, sa vedem poate va fi mai clara si mai elaborata.
Din 2001 am pensie anticipata partiala MAI.M-am angajat in sectorul privat in 2002 si lucrez in continuare cu carte de munca (deci cu toate drepturile unui salariat).
Asi dori sa stiu ce lege reglemententeaza aceasta situatie si cum pot adauga anii lucrati in secorul privat la vechimea din cadrul MAI ,astfel incat la implinirea varstei de pensionare de drept(care difera la pesonalul militar de cel civil) sa pot cumula vechimea din cadrul MAI cu vechimea din sectorul privat.
Sper sa ma fi facut inteles pentruca e o mare nebuloasa in legea pensiilor in acest moment cu privire la astfel de situatie.
In luna ianuarie am fost obligati toti salariatii unitatii unde lucrez, sa stam in concediu de odihna fara a semna o cerere personala.In luna februarie am fost obligati sa stam in concediu fara plata , tot fara a semna o cerere personla.Incepand cu 1 martie am fost anuntati ca suntem in preaviz si in somaj cu 1 aprilie.Ni s-a comunicat ca din cele doua salarii compensatorii care ne revin, unul va fi oprit pentru concediul de odihna ilegal din ianuarie.Intrebarea mea este ce pot face pentru a nu mi se opri banii pe acest concediu la care eu nu am fost de acord, nu am semnat si pe care angajatorul mi l-a dat ilegal deoarece eu nu am muncit in acest an ca sa am drept prin legela cocediu de odihna.Sa ma adresez la la ITM Neamt?