In luna ianuarie am fost obligati toti salariatii unitatii unde lucrez, sa stam in concediu de odihna fara a semna o cerere personala.In luna februarie am fost obligati sa stam in concediu fara plata , tot fara a semna o cerere personla.Incepand cu 1 martie am fost anuntati ca suntem in preaviz si in somaj cu 1 aprilie.Ni s-a comunicat ca din cele doua salarii compensatorii care ne revin, unul va fi oprit pentru concediul de odihna ilegal din ianuarie.Intrebarea mea este ce pot face pentru a nu mi se opri banii pe acest concediu la care eu nu am fost de acord, nu am semnat si pe care angajatorul mi l-a dat ilegal deoarece eu nu am muncit in acest an ca sa am drept prin legela cocediu de odihna.Sa ma adresez la la ITM Neamt?
Va rog sa va adresati Inspectoratului Teritorial de Munca din raza de care apartineti pentru a va putea ajuta sa rezolvati situatie.aveti de completat o sesizare in care veti spune exact situatia ,iar de restul se vor ocupa ei.
Ceea ce face angajatorul cu salariatii in cazul prezentat de dvs este ilegal si anormal.
Drepturi salariale
michat
Buna ziua, pe data de 17 ianuarie mi-am dat demisia de la locul de munca. (Institutie bugetara).Precizez ca nu am avut preaviz. As dori, daca se poate, sa imi ... (vezi toată discuția)