avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate nico08

Activitate nico08

Pentru a putea schimba executorul judecatoresc firma trebuie sa detina 50 % din valoarea creantelor. Societatea noastra detine doar 40% din totalul creantelor si din acest motiv am convenit sa preluam creantele de la o alta societate- inscrisa pe lista creditorilor- pentru a putea atinge valoarea de 50 % din totalul creantelor. vrem sa incheiem un contract de cesiune de creante la notar prin care sa preluan creantele de la societatea respectiva. Prin acest contract practic firma respectiva ne vinde creanta in schimbul a 20% din valoarea ei. Putem incheia acest contract daca nu avem in obiectul de activitate recuperarea de creante? Mentionez ca este o activitate cu caracter ocazional scopul fiind schimbarea executorului judecatoresc . SI cum se inregistreaza aceasta operatiune in contabilitate?
In lunile februarie si martie am luat 21 de zile din concediul de odihna. Incepand cu luna aprilie nu mai sunt angajata la firma respectiva. Puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza din punct de vedere contabil cu concediul de odihna luat in plus? Va multumesc!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de studiu de prospectare a pietei pentru o livrarea intracomunitara de haine. Multumesc anticipat!
Nu se pot deconta decat pt acel cabinet care a semnat contractul de inchiriere.
Indemnizatia de detasare/delegare cum se stabileste?
Cheltuielile prevazute in decizia de detasare/delegare sunt deductibile?
diurna stiu ca este deductibila - diurna pt Spania*2.5
Restul cheltuielilor sunt deductibile integral?
Răspuns la discuția livrari intracomunitare
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Va rog sa ma ajutati cu documentele ce trebuiesc intocmite in contabilitate pentru inregistrarea unor livrari de haine in Spania. Multumesc anticipat!
Avem o firma care vrea sa inceapa sa efectueze livrari de haine in Spania. In acest sens a fost desemnata o persoana care sa faca o prospectare a pietei din aceata tara. Ce documente trebuiesc intocmite (ordin de deplasare, referat de necesitate???) pentru a inregistra in contabilitate aceste cheltuieli si ce cont trebuie folosit? Va multumesc anticipat