avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model studiu de piata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model studiu de piata

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de studiu de prospectare a pietei pentru o livrarea intracomunitara de haine. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea Voicila , Contabil 11:38, 11 Martie 2010
Cred ca ar trebui sa apelati la cineva care este specializat in prospectarea pietei si a studiilor de piata, este o intreaga teorie, trebuie facute chestionare, stabilit esantionul de populatie pe care se face studiul marjele de eroare ale studiului, etc...., daca vreti sa faceti ceva serios care sa va si ajute.

Andreea Voicila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de prospectare a pietei nico08 nico08 Avem o firma care vrea sa inceapa sa efectueze livrari de haine in Spania. In acest sens a fost desemnata o persoana care sa faca o prospectare a pietei din ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez daca vreau sa vand un spatiu de productie MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna ziua, am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am un spatiu de productie, unde este declarat si sediul societatii. Pentru a putea vinde cladirea ... (vezi toată discuția)
Prospectare piata DAINITZA DAINITZA Ma poate ajuta cineva cu un raport de prospectare piata. As dori numai un model pentru un produs, daca se poate. Va multumesc (vezi toată discuția)