avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate ibi2000

Activitate ibi2000

Răspuns la discuția am mutat masina in parcare baut
Gata,s-a terminat!Dupa 2 ani de asteptari,3 infatisari la judecatorie si 2 la parchet s-a terminat!Sentinta a fost:6 luni inchisoare cu suspendare si 2,6 ani de reabilitare.:(( Mare atentie celor cu precedent:nu merita!
p.s Va multumesc sincer tuturor celor care ati citit,raspuns si ajutat!
Răspuns la discuția alcoolemie, recalculare

si cum s-a finalizat?la mine este 1 an si sunt inca in pom:((
Răspuns la discuția Alcoolemie 0.75g in aer
Salut!Cam in acelasi caz am fost si eu si inca mai sunt!Doar ca difera putin.Hai s-al vedem asa pe scurt:intr-o dupa-amiaza,nedormit de vreo30 ore,nemancat si cu trei beri baute in vreo 3-4 ore(nu mai tin minte ex)mi-am mutat masina in parcare de la un loc la altul numai ca intre ele mai era o masina pe care am acrosat-o#-o.Cum asta se intampla langa sediul gardienilor publici a fost inevitabila intalnirea cu ei.Toate bune si frumoase pana m-am pomenit cu 5 gardieni in spatele meu care imi solicitau sa ii urmez ptr ca ttre sa vina pol rutiera.Si uite asa de un an de zile stau pe dreapta fara sa stiu nimic inca decat ca dosarul este la parchet si se analizeaza.Cat despre tine Nu iti recomand sa mai faci calculul retroactiv ptr ca sigur iti va iesiila fel de prost ca si primele analize.Dupa patania mea cred ca primele analize iti vor iesii ceva de genul1.50 prima proba si 1.45 2-a proba.Daca faci retro iti va iesii1.60Daca faci retro si platestu tu o sa astepti 6 luni dupa ele si daca nu platesti tu cam 2 ani.Eu am asteptat 6 luni dupa ale mele.Cat despre dovada ia-ti gandul ca nu o vei vedea in veci ,posibil daca ii dai in judecata dar nu recomand.Nu ai face decat sa-ti dai foc la valiza!
Multa bafta!
Răspuns la discuția Am condus baut la volan
Razvan91 a scris:

mai sunt 2 zile si aflu raspunsul ma rog sa fie sub 0,80 :sorry: deoarece il vreau inapoi deoarece asta e meseria mea si sper sa il primesc la 3 luni. Ms mult de raspuns !

Salut!am si eu o problema similara cu a ta doar ca la mine este vb de o tamponare in parcare(vroiam sa o mut si am lovit masina vecinului)dar cu o alcoolemie mult mai mare:sorry:te rog mult zi-,i si mie cum s-a finalizat la tine ptr ca eu stau de 9 luni fara permis si calculul retroactiv inca nu este gata.Am achitat taxa in ianuarie 2010 si inca nu este gata.Pls
Multumesc
ynocentta a scris:

La valorile mentionate este incadrare penala,anulare permis ,eventual condamnare cu suspendare

multumesc!teoretic asa este,dar eu subliniam ca au mai fost cazuri in care s-a rezolvat decat cu o amenda administrativa si nu cu o incadrare atat de mare.Ma intrebam daca am si eu vreo sansa?De cand mi s-a intamplat nenorocirea am avut timp sa ma interesez si am aflat o groaza de variante.Unii imi zic ca o sa mai9 stau cateva luni fara altzii zic ca minim 1 an de la finalizarea cazului:(( Parerea dvs?
Stima!
Am o cunostintza care a avut in etilotest 1,4 si in sange 2,1.A stat in dreapta 11 luni dupa care s-a ales cu o administrativa.Era la fel ca mine:fara abateri!Io speram sa am si eu norocul lui si sa per in continuare ca acel om care imi judeca faptele este si el la randul lui OM!!!(Pana la urma nu am facut decat sa infund o amarata de tabla in parcare)Nu am facut decat sa mut masina fara intentzia de a pleca(omul potrivit la locul nepotrivit)deci?Mentionez ca am si marori la treba asta,marori cu care am avut discutzii pa tema parcarii dar cu toate astea lor li se pare ne-drept ceea ce mi s-a intamplat.
Stima!
am inteles!deci e groasa treaba!#-o Cat despre dosar,am platit personal taxa ptr calculul retroactiv pe 11 ian.Am fost personal la IML la data de 24 feb si mi-au zis ca se lucreaza la analizele din octombrie 2009.Sa vin prin aprilie-mai asa au zisX-(Mi se pare cam lunga periodaX-(
cat despre lege,avetzi dreptate!Fapta este consumata!Totushi,se ia in consideratzie faptul ca eram in parcare fara intentzia de a pleca cu masina si nu pe un D.N?
aici este"buba"mea cea mare!Adica se judeca la "rece"sau mai vad si intentziile omului:(
imi doresc sa avetzi cat mai multe intrebari.Vina mi-o asum:(( si nu am sa neg niciodata ca am gresit!Trebuia sa o imping ptr ca ptr 10 m am pierdut tot ce am cladit in catziva ani!sper sa vada si altzii care au precedent si sa invetze ceva!
Stima!
Cu respect,aleea pe care era parcata masina are denumire Str........ si totul s-a intamplat la 8-10 metrii la intersectia cu aleea(str ).......din cate stiu aceste alei se incadreaza la "zona rezidentiala"unde este aplicat un regim special de a conduce un autovehicul.Sa inteleg din asta ca am cam incurcat-o!#-o !Totushi,este posibil sa se ia in calcul faptul ca nu am vrut sa plec cu masina ci decat sa o mut?Am si marori la toate cele intamplate!Acest timp in care se desfasoara "anchetarea "mea vii se pare bun?A,despagubirea am facut-o personal deci nu am mai implicat rca-ul si vecinul meu nu are nici o pretentzie,din contra chiar a insistat sa fiu lasat in pace=D> Daca mai avetzi vreo intrebare cu cea mai mare placere raspund.Stima!
Multumesc ptr rasp.Stiu asta dar pe mine ma interesa daca se i-a in calcul si intentzia mea,de a nu pleca cu masina decat de a o muta?Mentionez ca sunt la prima abatere nu am dosar si nici amenzi in peste 300.000mii km
Multzumesc