Daca o firma s-a infiintat in dec.2010,a deschis un punct de lucru dar nu a avut deloc activitate, iar la inceperea activitatii in oct.2011,o parte din produsele achizitionate(intre timp) au termenul de valabilitate expirat.Normal au fost scoase de la vinzare.
Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care este procentul legal sau limita admisa ca cheltuiala deductibila din punct de vedere fiscal,intrucit in art.,HG 831/2004 marfurile mele(prod,medicinale,ceaiuri...),nu se incadreaza ca perisabile pe timpul transportului,depozitarii sau desfacerii...,ci pur si simplu le-a expirat termenul.
Daca ma poate ajura cineva....mii de multumiri
Transferul valorilor mobiliare si al instrumentelor financiare derivate detinute in portofoliu(bursa) pentru care trimestrial s-a depus declaratia 225,iar in anii trecuti s-a depus anual declaratia 200,anul acesta se va depune declaratia 205????
Mentionez ca am intrebat la finante si mi-au spus ca trebuie decl.205,iar la firma care emite fisele de portofoliu mi-au spus ca trebuie decl.200,dar trebuie asteptat formularul nou,care prevedeanul fiscal 2011(cu motivatia ca impozitul nu este retinere la sursa).
multumesc
Am intocmit decl.100,am validat-o,s-a salvat,apoi a urmat semnatura si din neatentie cind am iesit din declaratie -cind am fost intrebata daca o salvez am zis "DA". Si de aici a plecat tot necazul.Am trimis declaratia,si ,i-a iesit eroare ca a fost salvata dupa semnare,nu s-a validat deci am facut o alta declaratie si am trimis-o din nou,dar surpriza, imi da tot eroare:"Fisier complet eronat sau fisier alterat."
Nu stiu ce sa mai fac,daca v-ati intilnit cu aceasta situatie va rog din suflet ajutati-ma.................. multumesc
Sunt angajata cu contract de munca,dar am si autorizatie ca persoana fizica.
In afara de impozitul estimat la finante cum procedez cu asigurarile de sanatate,se depune vreo declaratie...,se face contract de asigurat....? Va rog sa ma sfatuiti,intrucit nu vreau sa fiu in situatia ca la un moment dat sa am o suma imensa de achitat sau si cine stie ce amenzi.....