avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributie asigurari de sanatate...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributie asigurari de sanatate...

Sunt angajata cu contract de munca,dar am si autorizatie ca persoana fizica.
In afara de impozitul estimat la finante cum procedez cu asigurarile de sanatate,se depune vreo declaratie...,se face contract de asigurat....? Va rog sa ma sfatuiti,intrucit nu vreau sa fiu in situatia ca la un moment dat sa am o suma imensa de achitat sau si cine stie ce amenzi.....

Alte discuții în legătură

Taxe intreprindere individuala denissiioana denissiioana recent am infiintat o II,AM FOST LA FINANTE,UNDE AU SPUS CA ACUM DOAR MA INREGISTREAZA.Nu cumva trebuia sa imi elibereze si ceva acte?(certificat fiscal?\\)si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere: ce declaratii se depun privind venitul? modalitati de incasare chirie. eciontu eciontu O persoana fizica detine un spatiu comercial pe care il inchiriaza unei persoane juridice. Care este modalitate de incasare a sumei de bani reprezentand ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii la casa de pensii si sanatate (?) / am nevoie urgent de informatii concrete! Ade13 Ade13 Va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatie de o confuzie totala, cel putin din perspectiva personala. Sunt persoana fizica autorizata pe traduceri, nu detin ... (vezi toată discuția)