Buna ziua,
am avut masina parcata neregulamentar,recunosc,la mai putin de 25m de trecerea de pietoni,timp de max 5 min,in timp ce ma intorceam la masina ii gasesc pe cei de la ridicari auto sigiland masina si pregatiti sa o ridice,am luat sfoara aceea din jurul masinii si am refuzat legitimarea in fata agentului de la Politia Locala,m-am urcat in masina si am plecat.
Mentionez ca in timp ce m-am urcat in masina politia locala a insistat sa imi faca cateva poze,de genul paparazzi...
Intrebarea mea este urmatoarea:sa ma astept la amenda pentru parcare neregulamentara si refuz de legitimare?,as avea cum sa combat amenzile...in cazul in care apar?
Buna ziua,lucrez la o firma care se ocupa de vanzare/distributie si am facturat x produse pe o firma( o voi numi "y"),am livrat prod,mi-a fost stampilata factura de receptie marfa,am incasat banii si am oferit chitanta,dar am oferit doar prima fila din cele 3 copii,duplicaturile le-am folosit scriind alta chitanta cu valoare mai mica iar,restul banilor i-am oprit.
Acum firma "Y" apare in contabilitate ca trebuie sa achite marfa desi a facut-o si are si chitanta,intrebarea mea este daca pot fi tras la raspundere daca nu mai lucrez la firma distribuitoare.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,problema mea sta in felul urmator:
Am traversat o intersectie semaforizata doata cu camere de supraveghere si am fortat culoarea galbena a semaforului,a trecut botul masinii dar cand geamul a fost in dreptul stalpului s-a facut rosu,atunci am observat un flash ca si cand as fi fost fotografiat,intrebarea mea este urmatoarea:daca am fost pozat ce pot face sa evit suspendarea permisului(locul de munca depinde de permis :-( ),exista vre-o cale prin care sa pot evita suspendarea?
Cu multa stima.