avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Miyag

Activitate Miyag

Buna ziua,
am avut masina parcata neregulamentar,recunosc,la mai putin de 25m de trecerea de pietoni,timp de max 5 min,in timp ce ma intorceam la masina ii gasesc pe cei de la ridicari auto sigiland masina si pregatiti sa o ridice,am luat sfoara aceea din jurul masinii si am refuzat legitimarea in fata agentului de la Politia Locala,m-am urcat in masina si am plecat.
Mentionez ca in timp ce m-am urcat in masina politia locala a insistat sa imi faca cateva poze,de genul paparazzi...
Intrebarea mea este urmatoarea:sa ma astept la amenda pentru parcare neregulamentara si refuz de legitimare?,as avea cum sa combat amenzile...in cazul in care apar?

Va multumesc,
O zi minunata.
Buna ziua,lucrez la o firma care se ocupa de vanzare/distributie si am facturat x produse pe o firma( o voi numi "y"),am livrat prod,mi-a fost stampilata factura de receptie marfa,am incasat banii si am oferit chitanta,dar am oferit doar prima fila din cele 3 copii,duplicaturile le-am folosit scriind alta chitanta cu valoare mai mica iar,restul banilor i-am oprit.
Acum firma "Y" apare in contabilitate ca trebuie sa achite marfa desi a facut-o si are si chitanta,intrebarea mea este daca pot fi tras la raspundere daca nu mai lucrez la firma distribuitoare.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,problema mea sta in felul urmator:
Am traversat o intersectie semaforizata doata cu camere de supraveghere si am fortat culoarea galbena a semaforului,a trecut botul masinii dar cand geamul a fost in dreptul stalpului s-a facut rosu,atunci am observat un flash ca si cand as fi fost fotografiat,intrebarea mea este urmatoarea:daca am fost pozat ce pot face sa evit suspendarea permisului(locul de munca depinde de permis :-( ),exista vre-o cale prin care sa pot evita suspendarea?
Cu multa stima.