avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare Neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare Neregulamentara

Buna ziua,
am avut masina parcata neregulamentar,recunosc,la mai putin de 25m de trecerea de pietoni,timp de max 5 min,in timp ce ma intorceam la masina ii gasesc pe cei de la ridicari auto sigiland masina si pregatiti sa o ridice,am luat sfoara aceea din jurul masinii si am refuzat legitimarea in fata agentului de la Politia Locala,m-am urcat in masina si am plecat.
Mentionez ca in timp ce m-am urcat in masina politia locala a insistat sa imi faca cateva poze,de genul paparazzi...
Intrebarea mea este urmatoarea:sa ma astept la amenda pentru parcare neregulamentara si refuz de legitimare?,as avea cum sa combat amenzile...in cazul in care apar?

Va multumesc,
O zi minunata.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 14:33, 18 Iulie 2013
cel mai probabil că o să vă alegeți cu ceva amenzi. nu prea aveți cum să le combateți, atâta vreme cât ați încălcat în mod voluntar legea. rapizi ăștia de la ridicări de mașini, dacă în alea mai puțin de 5 minute au fost în stare să ajungă la dumneavoastră și să înceapă să o sigileze... or fi fost minute lunare și nu terestre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancțiune circulatie Dorel Mircea Dorel Mircea Am venit din oraș și am parcat mașina în locul unde parcam de multe ori în fața blocului .În acest loc parchează cine vine primul.Am dus în apartament ... (vezi toată discuția)
Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)
Refuz legitimare politia locala alim777 alim777 Buna ziua, De curand eram cu un prieten in masina, in Bucuresti, in dreptul unei statii de autobuz cu alveola, unde oprisem fix pentru 2 minute, cat am scos ... (vezi toată discuția)