avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... REFUZ LEGITIMARE POLITIA LOCALA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

REFUZ LEGITIMARE POLITIA LOCALA

Buna ziua,

De curand eram cu un prieten in masina, in Bucuresti, in dreptul unei statii de autobuz cu alveola, unde oprisem fix pentru 2 minute, cat am scos niste bani de la banca. In momentul in care ne-am urcat in masina, politia locala a parcat langa noi in alveola si l-a rugat pe prietenul care conducea sa se legitimeze. El fiind foarte revoltat pentru ca stia ca oprisem doar pentru doua minute, a refuzat si a plecat in tromba.
Intrebarea mea este, avand in vedere ca nu l-au legitimat, ci maxim i-au luat numarul de la masina, ce i se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 18 Iulie 2018
In baza numarului de inmatriculare ,exista posibilitatea ca politia sa coteze proprietarul vehiculului pentru a comunica cine a condus vehiculul la data X

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara Miyag Miyag Buna ziua, am avut masina parcata neregulamentar,recunosc,la mai putin de 25m de trecerea de pietoni,timp de max 5 min,in timp ce ma intorceam la masina ii ... (vezi toată discuția)
Politia locala sector 3 loredana.palos@gmail.com loredana.palos@gmail.com Buna ziua, Va rog, astazi, 10.12.2018, am parcat in statia de autobuz, cu avarii ca sa pot intra repede pana la banca. Obisnuiesc sa-mi las nr.de telefon ... (vezi toată discuția)
Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)