avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate xveronik

Activitate xveronik

Am mai postat inca odata aceasta intrebare dar cred ca nu am fost la fel de explicita. Problema este ca sunt insarcinata si nu am realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, in ultimul an anterior datei nasterii copilului. De aceea nu stiu ce drepturi as putea avea?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Va multumesc pentru raspuns, dar problema este ca nu am realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, in ultimul an anterior datei nasterii copilului. De aceea nu stiu ce drepturi as putea avea?
Buna ziua ,

Sunt o viitoare mamica care are mai putin de 12 luni de angajare la o firma pana la data in care voi naste. Intrebarea mea este : ce drepturi am?
Daca voi beneficia de o anumita indemnizatie, cate luni pot beneficia? si firma la care sunt angajata ce obligatii are?
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Multumesc pentru raspuns D-na/ D-ra Bianca Irina.
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Da, nu are loc de munca si nu realizeaza venituri din alte activitati autorizate potrivit legii.
Buna ziua,

Sotul meu este pus intr-o situatie in care nu stie daca poate beneficia de somaj. A lucrat in ultimele 12 luni cu o vechime in munca de peste 10 ani(firma angajatoare dand faliment),dar este si administratorul firmei personale, firma care nu inregistreaza inca profit . Intrebarile sunt: daca poate beneficia de somaj avand in vedere ca are o firma proprie (repet fara sa aibe profit de pe urma acesteia), cum i se calculeaza somajul si in cate luni de la ramanerea fara loc de munca poate sa depuna dosarul pentru somaj. Va multumesc anticipat.