avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua ,

Sunt o viitoare mamica care are mai putin de 12 luni de angajare la o firma pana la data in care voi naste. Intrebarea mea este : ce drepturi am?
Daca voi beneficia de o anumita indemnizatie, cate luni pot beneficia? si firma la care sunt angajata ce obligatii are?
Cel mai recent răspuns: xveronik , utilizator 13:35, 12 Mai 2010
Persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, BENEFICIAZA de:
 concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de
 o indemnizatie lunara.
Va multumesc pentru raspuns, dar problema este ca nu am realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, in ultimul an anterior datei nasterii copilului. De aceea nu stiu ce drepturi as putea avea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si indemnizatia de crestere copil dreptu dreptu Buna ziua, As dori sa aflu daca infiintand un PFA in luna mai 2009 si estimand profitu la o suma oarecare la care platesc impozitul si CAS , iar in luna ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile Szegedi Szegedi Buna ziua, Lege spune ca \"Beneficiaza de concediu de ingrijire a copilului (concediu crestere copil sau CIC) mama sau tatal copilului in varsta de pana la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului nathalice nathalice Buna ziua,am o intrebare....Daca o femeie care este insarcinata si nu are 12 luni vechime la locul de munca, pina in momentul in care naste,nu va primi nici ... (vezi toată discuția)