avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... o gravida ce nu a realizat timp de 12 luni venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

o gravida ce nu a realizat timp de 12 luni venituri

Am mai postat inca odata aceasta intrebare dar cred ca nu am fost la fel de explicita. Problema este ca sunt insarcinata si nu am realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, in ultimul an anterior datei nasterii copilului. De aceea nu stiu ce drepturi as putea avea?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 14:35, 12 Mai 2010
Daca nu ati realizat venituri in ultimele 12 luni..nu aveti dreptul la indemnizatie pentru cresterea copilului. Doar acesta va primi alocatia de 200 de lei pana la 2 ani, apoi 42 de lei.....sau cat or mai hotara guvernantii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru crestere copil pana la 2 ani lili74a lili74a buna ziua, as dori sa stiu daca o gravida fara venit poate beneficia de indemnizatie ptr crestere copil pana la 2 ani , mentionez ca atat ea cat si sotul nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului mariacoman mariacoman intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului sau alte drepturi financiare in situatia in care dupa 20 de ani de munca, cu ... (vezi toată discuția)
Oug111/2010 danielaanghel danielaanghel Buna ziua! 1. Sotia este insarcinata(4 saptamani), este casnica si in ultimele 12 luni nu a realizat niciun venit, daca se angajeaza acum cateva luni pana va ... (vezi toată discuția)