avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru crestere copil pana la 2 ani

buna ziua,
as dori sa stiu daca o gravida fara venit poate beneficia de indemnizatie ptr crestere copil pana la 2 ani , mentionez ca atat ea cat si sotul nu lucreaza cu forme legale.
Cel mai recent răspuns: lili74a , utilizator 13:32, 26 Noiembrie 2013
Pot solicita acordare indemnizatie crestere copil persoanele care au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit o perioada de 12 luni in ultimul an anterior datei nasterii copilului.
In acest caz vor beneficia numai de alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug111/2010 danielaanghel danielaanghel Buna ziua! 1. Sotia este insarcinata(4 saptamani), este casnica si in ultimele 12 luni nu a realizat niciun venit, daca se angajeaza acum cateva luni pana va ... (vezi toată discuția)
Gravida cony_23 cony_23 Ce drepturi pot sa cer si unde sa ma duc ca cer aceste drepturi ? Sa o luem cu inceputul sunt gravida in luna a 6 lucrez numai din aprilie si inainte deloc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului anila12 anila12 se poate prmi indemnizatia pentru cresterea copilului ,daca nu am muncit niciodata ? nu am fost decat 6 luni in somaj multumesc (vezi toată discuția)