avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate theodhot

Activitate theodhot

Răspuns la discuția Inmatriculare auto provizorie
Da, ştiu lucrul asta. Ideea este daca pot obţine un set de numere înaintea expirării primului set. E o diferenţă de două zile nelucrătoare(sămbătă şi duminică) şi de aceea aş vrea să le schimb mâine.
Îmi expiră numerele roşii sâmbătă, 1 septembrie 2012. Pot obţine un alt set de numere începând cu data de mâine, 31 august 2012?
Mulţumesc anticipat!
Buna ziua,
Am auzit ca în perioada 2007/2010 statul acorda celor ce se casatoreau prima data 200 de euro. În prezent nu se mai acorda aceasta ”primă”?
În plus, am înțeles de la o cunoștință ce lucrează la un angajator privat că va primi o primă de 2500 de lei. Eu sunt bugetar, activez în cadrul unei unități de învățămant.In ce baza legala, cunostinta mea primeste acest ajutor? Exista si pentru bugetari asemenea ”facilitati”? În ce baza legală?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Nu le-a dat nimic. Doar i-a pus sa semneze şi ei au semnat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
O intrebare:
Se poate obţine o copie de pe procesul verbal intocmit de politie in cazul urmator: o vecine i-a dus pe parinţii mei la politie, reclamand ca acestia vroiau sa ii intre in curte. Politia i-a obligat pe părintii mei sa semeneze, dar nu le-a spus ce este scris in procesul verbal, nici nu le-a dat o copie. Ce temei legal exista pentru a obtine o copie de la acest proces verbal??? Suspectez politia de acţiune partinitoare pentru vecina mea, de aceea nu ne-a dat procesul verbal. Reclamatia a fost depusa anul trecut.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.