avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto provizorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto provizorie

Îmi expiră numerele roşii sâmbătă, 1 septembrie 2012. Pot obţine un alt set de numere începând cu data de mâine, 31 august 2012?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:30, 30 August 2012
Aveti dreptul sa obtineti 3 seturi de numere provizorii.
Da, ştiu lucrul asta. Ideea este daca pot obţine un set de numere înaintea expirării primului set. E o diferenţă de două zile nelucrătoare(sămbătă şi duminică) şi de aceea aş vrea să le schimb mâine.
da , puteti , trebuie sa aveti asigurare valabila si taxele platite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca Astra_g Astra_g Buna ziua. Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot ... (vezi toată discuția)