Buna,as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am un apartament cu fostul sot prin credit imobiliar,si nu ajung nicicum la o intelegere cu el,as vrea sa stiu daca il vand si pe diferenta de plata care mai ramane la banca sa fac ceva hartie cum ca imi asum raspunderea pentru rata,si care sa fie valabila si la banca
buna,vreau sa imi cumpar o masina second-hand,si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa imi dea proprietarul pe ea,ca sa nu am probleme cu ea,si sa nu am probleme la inmatriculat.masina are inca numere rosi.contractul de vanzare-cumparare pe care il facem trebuie sa mergem la notar sau este bun si fara notar?
buna,am si eu o intrebare si as avea nevoie de un raspuns urgent,am un apartament cumparat cu fostul sot prin credit bancar si as dori sa stiu daca se poate face ceva hartie la notar sau avocat prin care sa imi asum raspunderea pt.credit ca sa poata sa imi ramana mie apartamentul pentru ca la banca imi cere un salar mare si nu am ca sa il pot scoate din credit,daca se poate face ceva harti care sa fie valabile si la banca.multumesc