avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Buna,as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am un apartament cu fostul sot prin credit imobiliar,si nu ajung nicicum la o intelegere cu el,as vrea sa stiu daca il vand si pe diferenta de plata care mai ramane la banca sa fac ceva hartie cum ca imi asum raspunderea pentru rata,si care sa fie valabila si la banca
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:30, 8 Mai 2013
Buna ziua,
1. Va trebui sa faceti o iesire din indiviziune cu fostul sot, coproprietar ca si dumneavoastra.
2. Pantru a instraina imobilul, fie ca iesiti fie ca nu din indiviziune (in cazul ca nu faceti acest lucru, va trebui sa semneze si el actul de vanzare cumparare), va trebui sa va adresati bancii si aceasta sa fie deacord ca noul proprietar sa peia ratele sau sa ramaneti dumneavoastra cu creditul (dar nu va fi deacord banca intrucat nu ar mai avea ce sa va execute daca nu platiti).
Multa bafta!
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate asupra unui bun rodicab76 rodicab76 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in gasirea unui raspuns pentru urmatoarele 2 probleme: 1. Sotul meu are in proprietate un autoturism si doreste sa-mi ... (vezi toată discuția)
Co-propietar - procura vanzare apartament sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura necesara pt obtinerea drepturilor de vanzare si administrare a unui apartament. Mai precis, ce acte ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj- sotul se opune vanzarii imobilului violeta54 violeta54 Buna seara Am cumparat o casa impreuna cu sotul si mama mea, fiecare avand 1/3 din valoarea casei. In cazul unui divort, daca sotul meu nu vrea sa vindem casa ... (vezi toată discuția)