avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte auto

buna,vreau sa imi cumpar o masina second-hand,si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa imi dea proprietarul pe ea,ca sa nu am probleme cu ea,si sa nu am probleme la inmatriculat.masina are inca numere rosi.contractul de vanzare-cumparare pe care il facem trebuie sa mergem la notar sau este bun si fara notar?

Alte discuții în legătură

Salut ! intampin urmatoarea problema : am cumparat un auto de ... Constantin8318 Constantin8318 Salut ! Intampin urmatoarea problema : am cumparat un auto de la o persoana ce se ocupa cu vanzarea de masini second hand din afara respectiv Austria . Domnnul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumapar masina second hand Vreau sa cumpar o masina second hand. Vanzatorul nu este si proprietar. Are procura de la acesta. Masina este inregistrata pe PFA. Imi sugereaza ca pot lua ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina cumparata la targ auto teofillaze teofillaze Am cumparat din Targul de masini, cu contract de vanzare-cumparare, o masina second-hand, 2006, adusa recent, cu numere rosii. A expirat timpul de circulatie ... (vezi toată discuția)