avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut ! Intampin urmatoarea problema : am cumparat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut ! Intampin urmatoarea problema : am cumparat un auto de ...

Salut ! Intampin urmatoarea problema : am cumparat un auto de la o persoana ce se ocupa cu vanzarea de masini second hand din afara respectiv Austria . Domnnul mi a vandut masina cu r.a.r facut si contract vanzare cumparare cu fiscal cu tot , chiar mi a dat si contractul de vc si intre el si austriacul . Astazi am avut programare pentru numere negre si mi au spus la ghiseu ca este o problema cu masina si sa astept sa ma sune de la politie daca sau cand sa merg dupa numere . Dosarul a ramas la inmatriculari ! Am avut toate actele in regula dar ce ar putea fi in neregula acum mai ales ca masina are rar facut acum o luna ?? In cat timp ar trebuii sa imi dea un raspuns ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)