avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina cumparata la targ auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina cumparata la targ auto

Am cumparat din Targul de masini, cu contract de vanzare-cumparare, o masina second-hand, 2006, adusa recent, cu numere rosii. A expirat timpul de circulatie cu numere rosii si masina trebuie inscrisa in circulatie in Romania. Nu are ,,TZOL" si de la politie ni s-a spus ca aducatorul in tara sa dea o declaratie ca masina a fost adusa pe trailer. Aducatorul in tara, aceeasi persoana cu vanzatorul nu vrea sa dea o asemenea declaratie. Ce sa fac, in aceste conditii? Ce masuri pot intreprind impotriva acestui vanzator rau-voitor?
Cel mai recent răspuns: teofillaze , utilizator 22:17, 2 Decembrie 2012
Daca amiabil nu puteti solutiona,va ramane la indemana varianta actiunii in justitie
Mergeti la notar si dati o declaratie pe propria raspundere cum ca ati avut numerele respective (de Germania, Franta sau de unde e masina) dar le-ati pierdut. Si gata! Bafta!
Va multumesc din suflet, pentru toate sugestiile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fisa fiscala Claudiu_79 Claudiu_79 Salut ... de curand am acizitionat o masina second hand de la o persoana din Valcea ( eu find din Bucuresti ) . Respectivul a cumparat masina din Germania , ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala. c3zar c3zar Buna ziua . Am cumparat o masina cu numere de germania ( cele valabile 1 luna ) , din tara , de la un targ auto . Am nevoie de certificat fiscal de la cel ce a ... (vezi toată discuția)