Salut ... de curand am acizitionat o masina second hand de la o persoana din Valcea ( eu find din Bucuresti ) . Respectivul a cumparat masina din Germania , pe brif-ul mare si mic este trecut ca propietar respectivul de la care am cumparat eu masina . Tipul a adus masin in tara cu numere de tzoll valabile 5 zile daca nu ma insel . Problema mea este in felul urmator . Individul a scos un rand de numere rosi fara sa bage masina la financiar . Eu dupa ce am cumparat masina de la el am vrut sa o bag eu la primarie pe numele meu dupa ce am facut toate actele necesare masini . Problema este ca cei din bucuresti de la sector 3 nu vrea sa imi bage masina la primarie pentru ca eu nu am fisa fiscal a celui de la care eu am cumparat masina . In situatia de fata ce este de facut . Va multumesc aticipat
Cel de la care ati cumparat masina, daca are domiciliul in Germania, nu este nevoie sa o mai inscrie la el la impozite si taxe. Lucru care il puteti vedea din brif-ul masinii, unde este specificat unde domiciliaza respectivul.
Daca are adresa de Romania, trebuie sa luati legatura cu el sa o declare pe numele lui la impozite si taxe, pt a va da certificatul fiscal si viza pe fisa de inmatriculare. Nu are nicio relevanta ca a scos numere rosii. Ciudat ca nu ati clarificat cu el situatia fiscalului, fara de care nu puteti inscrie masina. Reveniti cu completari.