avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme cu fisa fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme cu fisa fiscala

Salut ... de curand am acizitionat o masina second hand de la o persoana din Valcea ( eu find din Bucuresti ) . Respectivul a cumparat masina din Germania , pe brif-ul mare si mic este trecut ca propietar respectivul de la care am cumparat eu masina . Tipul a adus masin in tara cu numere de tzoll valabile 5 zile daca nu ma insel . Problema mea este in felul urmator . Individul a scos un rand de numere rosi fara sa bage masina la financiar . Eu dupa ce am cumparat masina de la el am vrut sa o bag eu la primarie pe numele meu dupa ce am facut toate actele necesare masini . Problema este ca cei din bucuresti de la sector 3 nu vrea sa imi bage masina la primarie pentru ca eu nu am fisa fiscal a celui de la care eu am cumparat masina . In situatia de fata ce este de facut . Va multumesc aticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:52, 17 Ianuarie 2014
Cel de la care ati cumparat masina, daca are domiciliul in Germania, nu este nevoie sa o mai inscrie la el la impozite si taxe. Lucru care il puteti vedea din brif-ul masinii, unde este specificat unde domiciliaza respectivul.

Daca are adresa de Romania, trebuie sa luati legatura cu el sa o declare pe numele lui la impozite si taxe, pt a va da certificatul fiscal si viza pe fisa de inmatriculare. Nu are nicio relevanta ca a scos numere rosii. Ciudat ca nu ati clarificat cu el situatia fiscalului, fara de care nu puteti inscrie masina. Reveniti cu completari.

Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Nu am fiscal de la vanzator. cum inscriu masina? fify1 fify1 Buna ziua, am luat anul trecut o masina de la cineva din Valcea si nu am inscris-o pentru ca am intentat proces impotriva Serv De Inmatriculare pentru a ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)