avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate zeppelin_g

Activitate zeppelin_g

Buna ziua,

Care este procedura legala pt mentinerea in activitate a unui cadru medical care a implinit 65 de ani - varsta legala de pensionare la medici si asistenti, pentru a cumula pensia si salariul in cadrul aceluiasi spital?
Dupa incetarea cim-ului urmare a deciziei de pensionare, se prezinta la concurs pe un post vacant, cu cim det. pe 2 ani? sau
Se poate reincadra cu cim det. 2 ani, pe postul avut inainte?
Se poate considera ca o data cu pensionarea si desfacerea cim-ului per nedet., postul se vacanteaza?

Va multumesc

Cei de la RU au spus ca nu au baza legala pt prelungire pe per. nedet. Va rog sa ma edificati.
Deci, nu se ia in calcul vacantarea si blocarea postului? cei de la RU mi-au zis ca nu au baza legala pt mentinerea mea pe post si transformarea lui in cim nedeterminat.
Buna ziua. Am fost angajat cu cim perioada determinata pt inlocuirea titularului cu cim suspendat. Acesta doreste sa plece din unitate si doresc sa stiu daca pot sa trec pe postul lui cu cim per.nedeterminata. Mentionez sa lucrez la o institutie publica si conf. OUG 34/2009, posturile vacante se blocheaza.Devine vacant postul titularului in urma demisiei lui sau pot trece pe postul lui? -va rog si o baza legala.
Va multumesc.
Va multumesc frumos.
O zi buna.
Va multumesc.
Sa inteleg ca modificarea prin act aditional a CIM-ului determinat in CIM nedeterminat, nu are baza legala in art.84, alin.1, C.muncii.
Care este baza legala, conf.careia un angajator (institutie publica) poate trece un angajat incadrat cu CIM pe perioada determinata, pe CIM pe perioada nedeterminata, dupa expirarea celor 24 luni, tinand cont de prevederile OUG 34/2009, care blocheaza posturile ce se vacanteaza.
Prevederile Cod Muncii, art.84,1, prin sintagma "daca pe postul respectiv va fi angajat un salariat", nu presupun o vancatare a postului respectiv, si o scoatere la concurs, care implicit este blocata de OUG 34?
Va multumesc.
Care este baza legala, conf.careia un angajator (institutie publica) poate trece un angajat incadrat cu CIM pe perioada determinata, pe CIM pe perioada nedeterminata, dupa expirarea celor 24 luni, tinand cont de prevederile OUG 34/2009, care blocheaza posturile ce se vacanteaza.
Prevederile Cod Muncii, art.84,1, prin sintagma "daca pe postul respectiv va fi angajat un salariat", nu presupun o vancatare a postului respectiv, si o scoatere la concurs, care implicit este blocata de OUG 34?
Va multumesc.