avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate raducuf

Activitate raducuf

Va multumesc!
Buna ziua! Din greseala am virat o suma de bani in contul altcuiva decat cel care trebuia. Am luat legatura cu persoana respectiva pe email si telefonic, i-am expus situatia cu toate dovezile (extras bancar) iar raspunsul a fost acela ca va verifica si-mi va raspunde in termenul legal de 30 zile. Este ok? In cateva zile se implineste termenul si nu am primit nici raspuns si nici banii nu mi-au fost restituiti. Ce pot face in cazul in care persoana respectiva taraganeaza restituirea banilor sau nu vrea sa mi-i restituie. Va multumesc!
Va multumesc!
Ce inseamna APEL MOTIVAT + IMP.AV ORIG ?
Va multumesc!
In cazul unei familii fara urmasi legali (copii), care este ordinea la succesiune?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Cererea reconventionala
Va multumesc!
Daca in cadrul unui proces civil, cererea de chemare în judecată este respinsa, se respinge automat si cererea reconventionala depusa de parat?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Modificare program vizita
Din pacate multe lucruri sunt de neinteles....
Am inteles!!!
Multumesc!!!
Ideea este urmatoarea: sunt sanse mare sa ne intelegem asupra noului program de vizita. In acest caz, este suficient sa mergem doar la notar sa parafam intelegerea, sau este necesar totusi deschiderea unei actiuni in instanta pentru legiferarea intelegerii??
Daca mergem la notar, gasim acolo model pentru o asfel de intelegere, sau trebuie sa o intocmim acasa?? Nu stiu cum se intomeste un astfel de document.
Va multumesc!!