avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea reconventionala

Daca in cadrul unui proces civil, cererea de chemare în judecată este respinsa, se respinge automat si cererea reconventionala depusa de parat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raducuf , utilizator 13:46, 11 Aprilie 2016
Nu neaparat, ea are caracteristicile unei cereri de chemare in judecata distincte.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de muncă mihaela-liliana mihaela-liliana Am depus o cerere de reconversie după ce depusesem întâmpinarea într-un proces civil. Judecătorul nu este obligat să deschidă un nou proces care să ... (vezi toată discuția)
Constituirea de parte civila in procesul penal jacqueline_k jacqueline_k Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, daca se poate. Pretentiile de despagubiri, rezultate dintr-un contract de transport, formulate printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)