avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate ash11

Activitate ash11

Răspuns la discuția inscriere la gradinita
Multumesc ptr. raspunsuri.
Buna ziua. In toamna copilul meu merge la gradinita si trebuie sa il inscriu de acum. Pe langa alte acte mi s-a solicitat adeverinta de venit de la locul de munca. Eu sunt PFA. Ce fel de adeverinta trebuie sa prezint ptr. inscriere?
Răspuns la discuția concediul de odihna
multumesc
Răspuns la discuția concediul de odihna
am vechime de 10 ani dar la firma asta lucrez doar de 4 luni.
In contract imi scrie 23 zile la concediul de odihna.Intrebarea mea este cat pot lua in iulie si daca pot lua in iulie?
Daca lucrez de 4 luni la o firma la cate zile de concediu de odihna am dreptul?
Răspuns la discuția 30% din indemnizatia de somaj
Multumesc mult ptr. raspuns.O sa fac asa cum mi-ati sugerat.O noapte placuta.
Răspuns la discuția 30% din indemnizatia de somaj
Multumesc mult ptr. raspuns.Lucrul care m-a surprins este pozitia radicala a celor de la somaj prin care mi-au spus ca nu mai am cum sa beneficiez de cei 30% deoarece nu am venit la ajofm inainte de angajare pentru repartitie de la ei .Eu consider ca eventual singura mea greseala este ca nu am mers in termen de 3 zile sa anunt ca m-am angajat.Va rog daca puteti sa imi dati o sugestie si de felul in care trebuie sa actionez pentru a obtine cei 30%.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția 30% din indemnizatia de somaj
Eu am intrat in somaj in data de 15.02.2010.In data de 01.03.2010 m-am angajat la o firma care are sediul in alt judet (eu sunt angajata la un viitor punct de lucru din jutetul unde sunt inregistrata ca si somera).In data de 16.03.2010 am mers la somaj sa anunt ca am reusit sa ma angajez si sa incerc sa obtin cei 30 % somaj.Cei de acolo mi-au spus ca nu mai pot beneficia de cei 30% deoarece trebuia sa vin la ei sa depun 2 formulare (situatia privind locurile de munca vacante si dispozitia de repartizare respecti instiintare privind incadrarea in munca) inainte de a ma angaja.Nu am beneficiat inca de indemnizatie iar in data de 21.03.2010 ar trebui sa merg ptr.viza pe carnetul de somer.Exista o perioada limita in care trebuie sa ma prezint la somaj sa declar ca mi-am gasit loc de munca?Nu inteleg de ce mi-au spus ca trebuia sa vin inainte de angajare.Multumesc ptr.raspunsul anterior si ptr.urmatorul.
Răspuns la discuția 30% din indemnizatia de somaj
Nu am beneficiat inca de indemnizatie.Dar am fost la somaj sa ma interes si mi-au spus ca nu voi beneficia de cei 30% ajutor ptr.ca trebuia sa vin la ei inainte de angajare.Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de cei 30% .
Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Am intrat in somaj pe baza art.65( desfintarea locului de munca).Dupa 2 saptamani mi-am gasit un alt loc de munca, dar nu am fost inca sa declar la fortele de munca(la somaj).Este grav?Mentionez ca inca nu am primit indemnizatia de somaj si doresc sa declar noul loc de munca inainte de a merge sa imi pun viza pe carnetul de somer.Multumesc.