avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inscriere la gradinita
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inscriere la gradinita

Buna ziua. In toamna copilul meu merge la gradinita si trebuie sa il inscriu de acum. Pe langa alte acte mi s-a solicitat adeverinta de venit de la locul de munca. Eu sunt PFA. Ce fel de adeverinta trebuie sa prezint ptr. inscriere?
Cel mai recent răspuns: ash11 , utilizator 16:29, 5 Mai 2010
Veti depune decizia de impunere pe anul 2009, emisa de organul fiscal din teritoriu.Aceasta atesta veniturile pe care le realizati.
Buna ziua.
Daca sunteti persoana fizica autorizata, puteti face dovada veniturilor cu chitantele si facturile (in copie) pe care le-ati eliberat ori cu o copie dupa registrul de incasari (daca aveti asa ceva).
O alta modalitate ar mai putea fi: copii dupa impunerea de plata de la Administratia Financiara si dovada platii impozitului la veniturile incasate.

Incercati sa vorbiti la gradinita si sa clarificati cu privire la documentele pe care trebuie sa le depuneti.

Mult succes!
av. Emilia Ene
Multumesc ptr. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca raulgonzales raulgonzales Un salariat a obtinut o hotarare judecatoreasca si definitiva prin care instanta obliga societatea comerciala sa ii elibereze o adeverinta prin care se atesta ... (vezi toată discuția)
Detalii infiintare persoana fizica autorizata TigerHeart TigerHeart As vrea sa devin pfa, dar nu prea am inteles unele lucruri... 1) Pentru inceput, as putea sa devin pfa in domeniul web design + gazduire web? 2) Ce taxe ar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit obligatorie la gradinita ? adrianpopesti adrianpopesti buna ziua ,la inceputul lunii aprilie 2013 vor incepe inscrierile la gradinite ,printre actele cerute de cei de acolo cer si adeverinte de venit de la ambii ... (vezi toată discuția)