avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Adeverinta de venit obligatorie la gradinita ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Adeverinta de venit obligatorie la gradinita ?

buna ziua ,la inceputul lunii aprilie 2013 vor incepe inscrierile la gradinite ,printre actele cerute de cei de acolo cer si adeverinte de venit de la ambii parinti pe care eu si mama copilului care va face 3 ani in septembrie deocamdata din pacate nu le avem pentru ca nu avem servici urmand ca pe viitor sa ne gasim ceva de munca (mama ei de criza) , cum sa facem sa inscriem copilul la gradinita ? stiind ca cer acele adeverinte... doamnele de acolo(secretare) au ridicat din umeri ca sunt obligatorii adeverintele si fara ele nu ne primeste dosarul ... noi ce sa facem acum daca la data inscrierilor nu avem hartiutele alea pentru dosar urmand ca pe viitor sa gasim de munca ....mentionez ca stam acasa din lipsa de munca , suntem oameni simpli , nu avem firma , bussinesuri, nu invartim nimic .... suntem disperati , trebuie sa ne poata inscrie copilul ,nu vreau ca la toamna cand incep gradinitele ca unul din noi doi sa fim obligati sa renuntam la serviciul pe care l-am gasit cu greu sa stea cu el acasa .... va rog un sfat
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
adrianpopesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrianpopesti , utilizator 16:37, 14 Martie 2013
Incercati sa luati o adeverinta de venit (de fapt, ca nu aveti venituri) de la Administratia FInanciara teritoriala de care apartineti.
luand aceasta adeverinta de venit de la adm financiara neavand veniturii imi primeste dosarul ? am vreo sansa sa imi inscriu copilul la gradinita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la gradinita ash11 ash11 Buna ziua. In toamna copilul meu merge la gradinita si trebuie sa il inscriu de acum. Pe langa alte acte mi s-a solicitat adeverinta de venit de la locul de ... (vezi toată discuția)
Acte inscriere copil la gradinita cu program prelungit Mihail57 Mihail57 Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea intrebare la care astept va rog un raspuns .Parintii nu sunt casatoriti legal ,au un copil aflat in grija ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei mame care isi creste singura copilul. Bubbles2017 Bubbles2017 Buna ziua ! In primul rand imi doresc un raspuns avizat de la un avocat . Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele neclaritatii : Am inteles ca o mama singura ... (vezi toată discuția)