Pe fondul violentei domestice am hotarat sa-l parasesc pe concubinul meu urmand a ma muta intr-un centru maternal impreuna cu fetita de 1 an si baietelul de 11 ani.
L-am anuntat despre ce am de gand sa fac ,si mi-a spus sa nu cumva sa-l dau in judecata pt. pensia alimentara pt. ca in acel moment va cere custodia comuna a minorei.
Mai mentionez faptul ca baietelul ,biologic,este tot al lui(conform testului de paternitate) dar a fost recunoscut de alt barbat la acea vreme,el nedorind sa faca acest lucru.
Puteti sa-mi spuneti cum as putea sa rezolv aceasta situatie si daca m-as putea reprezenta singura in fata instantei?#-o
Patru baieti din clasa a 3 a sunt acuzati ca s-ar fi masturbat in timpul orei de engleza,acest lucru fiind spus in conditiile in care in acea clasa nu exista nici o camera de supraveghere si nici sa se fi observat acest gest de catre profesoara de engleza.Afirmatia a fost facuta de doua colege care, spun ele,nu au vazut acest lucru.La aflarea acestora invatatoarea,fara nici un fel de dovada intemeiata,reclama aceasta intamplare directoarei.Aceasta la randul ei are o discutie cu doar 3 dintre parintii copiilor(deoarece al 4-lea baiat locuieste intr-un centru de plasament);cu fiecare in parte.Doar uneia dintre mamici i se impune sa-si mute copilul la o alta scoala spunandu-i-se ca nu il va mai primi in institutie.In caz contrar ii va fi nota scazuta la purtare pana la cel mai inferior calificativ,iar presupusa fapta savarsita ii va fi scrisa in foaia matricola.As dori sa stiu daca sanctiunile hotarate de aceasta directoare sunt aplicate in conformitate cu legile invatamantului din Romania.