avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de nastere acordata de primarie si cea acordata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de nastere acordata de primarie si cea acordata de angajator

SUNT ASISTENT SOCIAL IN CADRUL DGASPC SECTOR 3
FETITA MEA ARE DEJA 2 LUNI. CREDETI CA MAI AM VREO SANSA DE OBTINERE A ACESTOR PRIME?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:31, 18 Decembrie 2010
Da, deoarce CCMUN prevede un salariu compensator pentru orice salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Salar mediu pentru nasterea unui copil ioasaf ioasaf Buna ziua, In situatia in care o angajata revine din crestere copil pana la 2 ani.Dupa o luna anunta ca este insarcinata si sta in concediu medical si ... (vezi toată discuția)
Salariu -la transformarea postului din perosnal contractual in functionar public mariana_lixandru mariana_lixandru Buna ziua Am lucrat din anul 2006 ca si asistent social , studii superioare, in cadrul unui ONG, din anul 2008 m-am angajat in cadrul DGASPC , mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)