avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate buzel

Activitate buzel

martorii sunt ceilalti proprietari care au semnat
ce-l care a fost imputernicit
am cumparat un teren in 2007 undeva la tara cu 10.000 de euro iar in contract a fost trecuta suma de 20.000 de euro din neatentia tuturor crezand ca asa trebuie trecut adica pretul care apare pe grila notarului . unul dintre mostnitori a fost mandatat iar mandatarul cand s-a intors in tara a avut pretentie la diferenta de bani ce a aparut in contract . iar eu am fost in garantie eu ce sa fac? sa spun pretul din contract sau cel real ?
totodata am primit si o citatie in care sunt dat in judecata cu scopul de : 1 . Nulitate absoluta a c-v :; 2 obligarea mea la plata cheltuielilor . Motivand ca i s-a spus ca acel pret din c-v este cel corect ca asa fac notarii . el a vrut sa se razgandeasca dar a fost constrans din cauza avansului de 2000 de euro ' pe care-l primise fara niciun act ' deci cum putea fi constrans. ar aeva vreo sansa sa anuleze c-v multumesc.

imi cer scuze , am dorit cumva sa fac o diferenta intre cele doua lucruri . multumesc pentru sfat sper ca pe viitor s nu mai omit acest lucru .
pretul real 10.000 . am vb cu mandatarul dar nu m-a crezut . in alta ordine de idei am vb. cu 2-3 avocati SI M-AU SFATUIT CA NICI IN RUPTUL CAPULUI SA nu spun pretul real ca ori se anuleaza actul ori platesc difernta.
totodata am primit si o citatie in care sunt dat in judecata cu scopul de : 1 . Nulitate absoluta a c-v :; 2 obligarea mea la plata cheltuielilor . Motivand ca i s-a spus ca acel pret din c-v este cel corect ca asa fac notarii . el a vrut sa se razgandeasca dar a fost constrans din cauza avansului de 2000 de euro ' pe care-l primise fara niciun act ' deci cum putea fi constrans. ar aeva vreo sansa sa anuleze c-v multumesc.
m-am trezit in urmatoarea situatie : am cumparat un teren in 2007 undeva la tara cu 10.000 de euro iar in contract a fost trecuta suma de 20.000 de euro din neatentia tuturor crezand ca asa trebuie trecut adica pretul care apare pe grila notarului . unul dintre mostnitori a fost mandatat iar mandatarul cand s-a intors in tara a avut pretentie la diferenta de bani ce a aparut in contract . iar eu am fost in garantie eu ce sa fac? sa spun pretul din contract sau cel real ?