avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare -cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare -cumparare

m-am trezit in urmatoarea situatie : am cumparat un teren in 2007 undeva la tara cu 10.000 de euro iar in contract a fost trecuta suma de 20.000 de euro din neatentia tuturor crezand ca asa trebuie trecut adica pretul care apare pe grila notarului . unul dintre mostnitori a fost mandatat iar mandatarul cand s-a intors in tara a avut pretentie la diferenta de bani ce a aparut in contract . iar eu am fost in garantie eu ce sa fac? sa spun pretul din contract sau cel real ?
totodata am primit si o citatie in care sunt dat in judecata cu scopul de : 1 . Nulitate absoluta a c-v :; 2 obligarea mea la plata cheltuielilor . Motivand ca i s-a spus ca acel pret din c-v este cel corect ca asa fac notarii . el a vrut sa se razgandeasca dar a fost constrans din cauza avansului de 2000 de euro ' pe care-l primise fara niciun act ' deci cum putea fi constrans. ar aeva vreo sansa sa anuleze c-v multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
buzel, utilizator
Cel mai recent răspuns: buzel , utilizator 23:41, 16 Martie 2010
Pretul real
e pacat ca acel om sa plateasca diferenta din ce nu a incasat. ar fi bine daca ati vb cu mandatarul sa-i explicati realitatea (desi nu sunteti obligat).
daca il va da in judecata si sunteti chemat, nu spuneti decat adevarul
totodata am primit si o citatie in care sunt dat in judecata cu scopul de : 1 . Nulitate absoluta a c-v :; 2 obligarea mea la plata cheltuielilor . Motivand ca i s-a spus ca acel pret din c-v este cel corect ca asa fac notarii . el a vrut sa se razgandeasca dar a fost constrans din cauza avansului de 2000 de euro ' pe care-l primise fara niciun act ' deci cum putea fi constrans. ar aeva vreo sansa sa anuleze c-v multumesc.
pretul real 10.000 . am vb cu mandatarul dar nu m-a crezut . in alta ordine de idei am vb. cu 2-3 avocati SI M-AU SFATUIT CA NICI IN RUPTUL CAPULUI SA nu spun pretul real ca ori se anuleaza actul ori platesc difernta.
:offtopic:@buzel ,va rog nu scrieti mesaje consecutive, folositi butonul ,,editeaza" pentru a completa ceea ce mai aveti de spus. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Mi se poate anula contractul de vanzare cumparare? buzel buzel am cumparat un teren in 2007 undeva la tara cu 10.000 de euro iar in contract a fost trecuta suma de 20.000 de euro din neatentia tuturor crezand ca asa ... (vezi toată discuția)
Procura speciala george.adi george.adi Buna ziua. Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, am o cunostinta care a fost pacalita de o alta persoana, i-a dat o suma modica de bani pe un teren care ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare emilia_m emilia_m Buna seara! am mare nevoie de opinia dumneavoastra! Doresc sa cumpar un apartament si din documentatia prezentata de vanzatori rezulta ca in decursul anului ... (vezi toată discuția)