mergeti si ceret sa faceti un act aditional in care sa se specifice data, termenul si ce altceva ii mai lipseste. nu faceti un nou contract cu o noua data, ci doar un act aditional, adica o adaugare/modificare a contractului deja existent. cred ca ar trebui avuta in vedere data primului contract de concesiune in situatia cumpararii, dar pentru suprafata mai mica prevazuta in al doilea contract.
chiar daca acel apartament are 3 succesibili, el este domiciliul Dvs., deci eventual numai Dvs. puteti face plangere penala pentru impiedicarea folosintei locuintei.
avand in vedere ca ati inceput procedura succesorala nu va avea nici un fel de sorti de izbanda cu plangerea penala (nu avea nici daca nu incepeati actiunea referitoare la succesiune). lasati-l pe politist in pace, asa au ei uneori placerea sa se creada atotstiutori. rugati-l politicos pe politist sa si faca treaba lui si sa va lase pe Dvs sa va rezolvati poblema legala cu judecatorul competent sa o rezolve.
consider ca plata amenzii este independenta de obligatia oricarui finctionar de a NU retine actele de stare civila in original. eu as fi mult mai dura: ori ii restituie femeii actele, ori i-as face plangere penala pentru refuzul restituirii actelor de stare civila, inclusiv cu asocierea plangerii catre primar si prefect.
eu as incerca o aparare prin invcarea uzucapiunii ca mod de dobandire a servitutii. legal, servitutea este posibil sa fie dobandita prin uzucapiune. am o astfel de actiune pe rol si asa m-am aparat.
in situatia mea lucrurile stau cam asa: imobilul meu este contruit in 1958, demolat in aprilie 1998, in doua etape. am demolat partea din fata si in septembrie era deja edificata noua constructie, apoi am demolat partea din spate a constructiei vechi si am edificat si restul constructiei noi. deci acolo mereu au fost ferestre. am invocat si jonctiunea(lipirea) posesiilor.
chiar sunt curioasa sa vad ce solutie adopta instanta. maine as avea ultimul termen si va spun care a fost hotararea in cazul meu.
amalia_andreitop1@yahoo.com este adresa mea si ma puteti contacta daca Dvs. credti ca va pot fi de folos cu alte explicatii