avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate COMANGABRIELA

Activitate COMANGABRIELA

Este legal să se oprească norma de hrană pe ziua liberă plătită de la locul de muncă, în ziua următoare datei votării, pe baza adeverinței eliberate în acest sens?
În fluturașul de salariu fiind specificat: ,,Indemnizație concediu de odihnă ev. spec.", în condițiile în care m-am semnat în condică pentru ziua respectivă.
Matusa mea era cu vacile pe deal, unde a venit si o vecina, in varsta de 82 de ani, cu vaca ei care umbla dupa taur. Cand vacile au simtit-o au fugit la ea, iar vecina s-a bagat intre ele, fiind doborata de vaci. Atunci una dintre ele a inceput sa o impunga ( mentionez ca vaca nu a lovit-o in nici un fel cu coarnele deoarece aceasta le are intoarse, ci doar o impingea cu capul) cand a vazut-o pe batrana jos la pamant. Cand a coborat si matusa mea, repede la vaci, batrana avea mana rupta. A ridicat-o si au venit nepotii de au luat-o acasa pe batrana, dar nu au dus-o la spital atunci, ci batrana a fost vazuta in gradina casei pazind vaca cu mana legata de gat. Au dus-o la spital a doua zi dimineata si i-au pus mana in ghips. Acum dupa aproape doua luni de la incident familia batranei a facut plangere la procurpr impotriva matusei mele. Ce i se poate intampla?
AM INSCRIS COPII DE CURIND LA O FIRMA DIN TG-JIU CE SE OCUPA CU ASA ZISA ARTA (POZE, MODELING), LA CARE AM PLATIT O TAXA DE 60 LEI PT. FIECARE, DUPA PRIMA INTALNIRE AM INTRAT PE NET SI AM DECOPERIT CA ASA ZISA FIRMA A MAI OPERAT SIMILAR SI IN ALTE JUDETE AJUNGAND SA INCHEIE SI CONTRACTE "FALSE", INCASAND ANUMITE SUME FRUMUSELE DE LA PERSOANELE INSCRISE, ASI DORI DACA MA POATE AJUTA CINEVA SA-MI SPUNA CUM SA-MI RECUPEREZ TAXA DE INSCRIERE DE LA EI , CE MIJLOACE EXISTA, IN SITUATIA DE FATA IN CARE AM DESCOPERIT FRAUDA SI NU AM APUCAT SA SEMNEZ UN CONTRACT CU EI; PT CEI 60 LEI PLATITI PT FIECARE COPIL MI-AU ELIBERAT BON FISCAL, VA MULTUMESC