avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vaca a impuns o vecina care a facut plangere.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vaca a impuns o vecina care a facut plangere.

Matusa mea era cu vacile pe deal, unde a venit si o vecina, in varsta de 82 de ani, cu vaca ei care umbla dupa taur. Cand vacile au simtit-o au fugit la ea, iar vecina s-a bagat intre ele, fiind doborata de vaci. Atunci una dintre ele a inceput sa o impunga ( mentionez ca vaca nu a lovit-o in nici un fel cu coarnele deoarece aceasta le are intoarse, ci doar o impingea cu capul) cand a vazut-o pe batrana jos la pamant. Cand a coborat si matusa mea, repede la vaci, batrana avea mana rupta. A ridicat-o si au venit nepotii de au luat-o acasa pe batrana, dar nu au dus-o la spital atunci, ci batrana a fost vazuta in gradina casei pazind vaca cu mana legata de gat. Au dus-o la spital a doua zi dimineata si i-au pus mana in ghips. Acum dupa aproape doua luni de la incident familia batranei a facut plangere la procurpr impotriva matusei mele. Ce i se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 24 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca familia batranei a inteles sa formuleze plangere,ii revine obligatia sa probeze in conditiile legii ca din intreaga turma de vaci responsabila pentru prejudiciul de sanatate a fost cauzat de vaca matusi dv
Este cam greu de probat ca o anume vaca dintr-o turma este responsabila ca a impins-o pe batrana si a cauzat acesteia ruperea mainii
Mai trebuie atent analizat inclusiv aspectul ca vaca batranei se afla in perioada de rut,care se cunoaste ca este perioada in care comportamentul animalului prezinta modificari,mai ales in preajma exemplarelor de sex opus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...o biata batrana, batuta mar Georgian2all Georgian2all Buna seara. Va rog, sa ma ajutati/ indrumati cum sa procedez intr-un caz de agresiune asupra unei batrane (ruda). A fost urmarita, intr-o seara, prinsa din ... (vezi toată discuția)
Risca inchisoarea? Mirelaa Mirelaa Buna ziua, Parintii mei au un caine de curte (acestia locuiesc in mediul rural), caine care este lasat dezlegat noaptea (ca mai toti cainii de pe acolo) si ... (vezi toată discuția)
Accident ușor cu victimă, consecințe Adrian laurentiu Adrian laurentiu Am iesit din parcare spic cu spatele si cand am reusit sa indrept volanul ptr. A imi continua drumul inainte am observat o persoana in oglinda din stanga si am ... (vezi toată discuția)